Mozarellás paradicsom leves

800 g paradicsom
2 hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 pepperoni
2 e.k. olivaolaj
750 ml zöldségleves
bors, só
zöldfüszerek ízlés szerint
1 szárzeller
1 mozarella
snidling

A paradicsomot és a zellert apró kockákra vágni. A hagymát és a fokhagymát szintén. A pepperónit hosszában kettévágni, a magokat kikaparni, majd ezt is összevágni.
Olivaolajon megpárolni , majd a zöldséglevessel felönteni, sózni, borsozni. Ízlés szerint további füszerekkel füszerezni, majd lefedve 20-25 percig fözni.
A recept szerint nem kell, de én pürésítettem az egészet.
Csészekbe szedni, a mozarellát apró kockákra vágni és a levesbe tenni. Zöldfüszerekkel lehet díszíteni.

Reklámok
Kategória: levesek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s