Trópusi kehely

Nincs az a gyatya döglesztö meleg; én mégis nyári kelyhet csináltam. Sosem voltam híres arról, hogy betartom a szabályokat. Férjuram meg is jegyezte: “ennyire meleg van?” :))
Nem, nincs már sajnos, de egy réges-régi szakácskönyvben most találtam ezt a receptet, így gyorsan ki kellett próbálnom! Szerintem nem idöjárás függö, nekem most is ízlett!

1 mangó
1 banán
1 pohár tejszín
2 e.k. cukor
2 e.k. Cassis likör (fekete ribizli)
málna – a díszítéshez

A málnát kivéve minden hozzávalót a turmixba pakoltam és pürésítettem. 2 órára a mélyhütöbe tettem, majd újra átmixeltem és poharakba kanalaztam. Díszítettem és megettük!

Reklámok
Kategória: édességek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s