Fenséges vacsora

Nagy örömömre újra megjelent a zöldséges standokon a friss, üde rukkola, ami már megfizethetö is. Szinte kínálják magukat a roppanós levelek. Annyira szeretem a tavaszt, mert ilyenkor tényleg habzsi-dözsi van. Már a szemem is jól lakik, mire hazaérek a piacról. És az még jobb, hogy a java még hátra van, mert szépen sorban, napról-napra, hétröl hétre nö a kínálat a friss zöldségekböl. Egyáltalán nem nehéz ilyenkor fogyókúrát tartani, mert nem éhezik az ember, hoisz pillanatok alatt összedobható egy laktató, ám mégsem hízlaló, mennyei vacsora.

Ma este megmostam egy jó nagy, vagy inkább 2 maréknyi rukkolát. Félbevágtam 5-6 db koktélparadicsomot és 2 nagy szelet Mortadellát is széles csíkokra vágtam. 1 db keményre fött tojást 4 felé vágtam. Egy tálban összekevertem mindent, meglocsoltam balzsamecet krémmel és friss parmezánt reszeltem rá. Befaltam az egészet és nagyon jól laktam 🙂
Reklámok
Kategória: saláta | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Fenséges vacsora bejegyzéshez

  1. trinity szerint:

    Ancsi-ma délután vettem idén én is először rukkolát:DNagyon finom vacsit varázsoltál!!!Ráadásul szépséges is….Nagy salátarajongók vagyunk a férjemmel, bár eddig ez még nem derült ki.

  2. The Chef Viki szerint:

    Fú de guszta! Szem-szájnak ingere, hogy úgy mondjam :-))Nálam egy zacsi spenót figyel, holnap alakot változtat 🙂

  3. Mian szerint:

    Trinity! Akkor, hogy is van ez az egy hullámhosszon való rezgés???? :))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s