Miért vagyok hálás….

Még tegnap tette fel a kérdést Limara, aztán Trinityt is érdekli, hogy miért is vagyok hálás. Az ember, ha kap egy ilyen kérdést, akkor kapásból felsorol jó sok dolgot. Elöször én is így voltam vele, viszont gondolkodásra késztetett és be kell valljam öszintén, még mindíg gondolkodom. Rengeteg dolog kavarog a fejemben és egyik gondolat hozza a másikat. Ha így haladok sosem fogok a végére érni. De azért megkísérlem leírni.

Legföképp azért vagyok hálás, hogy megszülettem. Ember vagyok és érzek. Egészséges vagyok. Látok és hallok. Láthatom a világ összes csodáját. Hallhatom a madarak csicsergését, a tenger zúgását, a szél játékát. Megnézhetem és meghallgathatom a legnagyobb müvészek alkotásait, bejárhatom a Földet és ezeket az élményket elraktározhatom. Hálás vagyok az álmokért is, mert olykor az élményket duplán élhetem.
Hálás vagyok a vízért és a fényért. Nélkülük mivé lennénk?
Nagyon hálás vagyok az örangyalomnak, aki mindíg vigyáz rám! – ennek már tanújelét is adta. És persze a fönöknek is, aki mellém rendelte.
Tulajdonképp minden embernek hálás vagyok, akiket így, vagy úgy, de mellém sodort a sors. Mert ök formáltak, formálnak olyanná, amilyen vagyok. A családom, a barátaim, a régi szerelmeim, az ismeröseim, de még azok is, akikkel csak futólag ismerjük egymást.
És nem utolsó sorban hálás vagyok azért, hogy van egy gyönyörü kisfiam, akiért érdemes volt megszületni!

Név szerint nem adnám tovább senkinek a stafétát, de nagyon szívesen olvasnám minden kedves blogtársam sorait arról, hogy ki, miért hálás.

Reklámok
Kategória: ez + az | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s