About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

8 hozzászólás a(z) About bejegyzéshez

  1. Viki szerint:

    Szia Ancsám! – hogyan lehet Hozzád bejutni ? Puszi: Viki

  2. Viki szerint:

    Egy francot, — én a rendszeres olvasásra gondoltam, de már azt is megtaláltam, hogy Te nem találod 🙂 Majd jelentkezz. Puszi.

  3. Szia Ancsika!
    Most találtam meg egy másik magyar leányzó révén az oldaladat, és csak dícsérni tudlak!!! Tök jó receptjeid és fotóid vannak, a következö napokban lesz mit olvasnom!! A magyar leányzó (Móni- http://www.praktikaksokgyerekhez.blogspot.com) mesélte, hogy te is kint élsz Németo.-ban, esetleg talán itt Düsseldorfban?? 2 éve találkoztatok is egymással! Èn Kempenben élek, az nincs messze Düss.-tól.
    Mivel már régóta olvasgatom a fantasztikus magyar blogokat, úgy gondoltam én is készítek egyet. Még elég új,és még sok mindent tanulok-alakítok, de nagy lelkesedéssel! 🙂 Ha van kedved örülnék neki ha írnál. Addig is üdv: Krisz!

    • Aniko Keller szerint:

      szia Kriszti!
      Nagyon örülök Neked! Nem én nem arra élek. Nürnberg mellett, ami egy kicsit távol van töled 😦
      Várlak itt a blogon, nagy-nagy szeretettel! Jó olvasgatást! 🙂

  4. Debreceni Andi szerint:

    Kedves Ancsika!

    Szeretnék tőled egy e-mail címet kérni, amin elérhetnélek egy fontos kérdéssel kapcsolatban.

    Köszönettel: Debreceni Andi

  5. rezeda szerint:

    Hová tüntél el ?

Hozzászólás